''TIGROVI'' POBEDOM MOGU DO PRVOG MESTA: Borba za titulu je u punom jeku

V.M.

16. 02. 2023. u 11:55

AL Etifak dočekuje razigrani Al Itihad od 18:30.

ТИГРОВИ ПОБЕДОМ МОГУ ДО ПРВОГ МЕСТА: Борба за титулу је у пуном јеку

Foto: Profimedia

Domaćin igra promenljivo, na poslednjih pet utakmica ima dve pobede i tri poraza. Jedan od njih doživeo je pre šest dana kada ga je porazio Al Tae sa 2:0. Al Etifak je trenutno deseti na tabeli sa 19 osvojenih bodova.

''Tigrovi'' igraju veoma dobro ove sezone i nalaze su u seriji od šest uzastopnih pobeda u svim takmičenjima. Poslednja žrtva bio im je Al Adalh kojeg su savladali sa 5:0. Al Itihad je trenutno treći na tabeli i ima 37 bodova, isto kao drugoplasirani Al Nasr i tri boda manje od lidera Al Šababa. Gost ima impresivnu gol-razliku od 28:6.

Na susretu ovih timova u drugom kolu viđena je podela bodova, 0:0.

Očekujemo da ''tigrovi'' rutinski odrade posao i osvoje tri boda.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?