POVRATAK NAJVEĆEG TRAGIČARA! Najpoželjnija voditeljka ga je vratila u život

V.M.

26. 02. 2023. u 15:33 >> 15:34

NjUKASL i Mančester junajted će ukrsititi koplja u finalu EFL kupa na Vembliju od 17:30.

ПОВРАТАК НАЈВЕЋЕГ ТРАГИЧАРА! Најпожељнија водитељка га је вратила у живот

Foto: Profimedia

Njuka igra sezonu iz snova, bori se za mesto koje vodi u Ligu šampiona a danas ima priliku i da dođe do trofeja. Edi Hau fantastično vodi ekipu, zaslužuje sve pohvale koje dobija širom evropskih medija i navijači se nadaju da će doneti trofej klubu nakon 54 godina pauze. Junajted je u strašnom naletu, Erik ten Hag je sklopio kockice u drugoj polusezoni, njegovi izabranici igraju fenomenalan fudbal i Holanđanin se nada da može da osvoji kup u svojoj prvoj sezoni na klupi ''crvenih đavola''.

''Crno-beli'' su bez većih problema došli do finala. Prvo su izbacili Tranmir 1:2, nakon toga je usledila najteža utakmica i prolaz na penale protiv Kristal Palasa, sledeći protivnik bio je Bornmut koji je savladan autogolom Smita, u četvrtfinalu je rutinski poražen Lester sa 2:0, dok je četa Edija Haua u polufinalu bila bolja od Sautemptona ukupnim rezultatom 1:3. Ono što brine je pad u formi koji je očigledan kod nominalnog gosta, Njukasl nije uspeo da ostvari pobedu na poslednje tri ligaške utakmice i u lošem ritmu očekuje borbu za trofej koji čeka preko pola veka.

Mančester je svoju odiseju u kupu započeo pobedom protiv Vile 4:2, nakon toga je rutinski savladao Barnli sa 2:0, zatim Čarlton 3:0 i u polufinalu je ubedljivo poražen Notingem forest ukupnim rezultatom 5:0. Junajted je  pre sedam dana bez većih problema savladao Lester, a preko nedelje je ostvario pobedu preokretom protiv Barselone u šesnaestini finala Lige Evrope, tako da u dobrom ritmu dočekuje ovaj meč. ''Crveni đavoli'' su ovo takmičenje osvajali pet puta u svojoj istoriji, poslednji put 2017. godine.

Ova dva tima su odigrala jedan međusobni meč u tekućoj sezoni, na ''Old trafordu'' je viđen remi bez golova.

Junajted će biti bez Eriksena, Grinvuda, Marsijala i Donija van de Beka.

Edi Hau ima veliki problem jer na današnjem meču odsustvuju golmani Poup i Dubravka, što znači da će na golu ''svraka'' verovatno biti čuveni tragičar finala Lige šampiona 2018. godine, Loris Karijus. Nemački čuvar mreže kome se predviđala blistava karijera je poslednji put u zvaničnoj utakmici nastupio pre dve sezone za tim Union Berlina i danas ima priliku da pokaže da nije za staro gvožđe i dobrom partijom donese dugo željeni trofej svojoj ekipi i upiše se u anale Njukasla.

Ukoliko iskoristi današnju šansu ne sumnjamo da će mu i u karijeri krenuti kao i u ljubavi gde je svakako srećan jer je u vezi sa poznatom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom za kojom uzdišu muškarci širom planete.

Očekujemo jednu tvrdu utakmicu kavku često gledamo u finalima i predlažemo igru sa malo golova.

NAŠ TIP: |0-1&||0-3 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid