DERBI U KOMŠILUKU: Šampion potrošio sve kredite

N.P.

19. 03. 2023. u 12:40

U 17.30 na "Maksimiru" sastaju se Dinamo Zagreb i Rijeka u okviru 26. kola hrvatske Supersport lige.

ДЕРБИ У КОМШИЛУКУ: Шампион потрошио све кредите

FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

Zagrepčani su ušli u ozbiljnu krizu, aktuelni šampion je vezao dva uzastopna poraza u prvenstvu od Šibenika 2:1, i Istre 1961 minimalnim rezultatom. Međutim "modri" su i pored kikseva zadržali vodeću poziciji na tabeli sa 56 bodova, devet više od drugoplasiranog Hajduka iz Splita.

Ekipa Rijeke je u prošlom kolu na "Rujevici" savladala Varaždin 3:1. To je pulenima bosanskohercegovačkog trenera Sergeja Jakirovića šesta pobeda u prolećnom delu sezone. Gosti se trenutno nalaze na petom mestu hrvatske Supersport lige, uz 34 prikupljena boda i gol-razlikom 31:33.

U minulom međusobnom duelu Dinamo je pobedio u sjajnoj goleadi 7:2.

Aktuelni šampion pred svojim navijačima na "Maksimiru" prosto ne sme sebi da dozvoli treći vezani kiks u prvenstvu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi