MITROVIĆ ZAUSTAVLJA ''CRVENE ĐAVOLE'': Može li Fulam do iznenađenja na ''Teatru snova''?

V.M.

19. 03. 2023. u 12:20

MANČESTER junajted dočekuje ''kolibare'' u četvrtfinalu FA kupa od 17:30.

МИТРОВИЋ ЗАУСТАВЉА ЦРВЕНЕ ЂАВОЛЕ: Може ли Фулам до изненађења на Театру снова?

FOTO> Tanjug/AP

Domaćin je u dosadašnjem toku sezone već osvojio EFL kup savladavši Njukasl u finalu i sada se usmerio na dodavanje još jednog trofeja u svoje bogate vitrine. Junajted je za sada odigrao tri utakmice u FA kupu i svaku je pobeđivao sa 3:1, redom je bio bolji od Evertona, Redinga i Vest hema. ''Crveni đavoli'' su preko nedelje slavili protiv Betisa i plasirali su se u četvrfinale Lige Evrope u kojem će igrati sa Seviljom. Takođe im dobro ide u prvenstvu, sa 50 osvojenih bodova zauzimaju treće mesto na tabeli Premijer lige.

Fulam je doživeo dva vezana ligaška poraza, od Brentforda i Arsenala, ali i dalje se nalazi na veoma dobroj devetoj poziciji. Što se tiče FA kupa, ''kolibari'' su prvo savladali Hal sa 0:2, nakon toga im je bio potreban revanš da izbace Sanderlend, (1:1, 3:2) i u osmini finala su rutinski pobedili Lids sa 2:0. Ono što brine navijače gosta je slaba forma Aleksandra Mitrovića koji posti već devet utakmica, ali popularni Mitrogol je uvek voleo velike utakmice i možda baš danas zatrese mrežu na ''Old trafordu''.

Ovi timovi su se susreli u 16. kolu Premijer lige kada je Junajted pogotkom Garnača u sudijskoj nadoknadi odneo tri boda sa ''Krejven kotidža'', 1:2.

Očekujemo zanimljivu utakmicu, Mančester je imao paklen raspored u poslednjih mesec dana i sustiže ga umor, verujemo da Fulam može to da iskoristi i postigne barem jedan gol na meču.

NAŠ TIP: G1+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom