CENTRAL KORDOBA NAPADA VELEZOVU TVRĐAVU: "Crno-beli" žele da prekinu post na gostovanjima

O. M.

21. 03. 2023. u 17:41 >> 17:41

VELEZ SARSFILD dočekuje ove srede na svom ''Hose Amalfitani'' stadionu Central Kordobu u utakmici osmog kola argentinske Lige profesional.

ЦЕНТРАЛ КОРДОБА НАПАДА ВЕЛЕЗОВУ ТВРЂАВУ: Црно-бели желе да прекину пост на гостовањима

profimedia

Obe ekipe igraju promenjivo u dosadašnjem delu sezone, a u nešto boljoj formi u poslednje vreme je Central Kordoba, iako Velez ima bod više i četiri pozicije je bolje plasiran na tabeli.

Domaćin zauzima 15. mesto, a u svom poslednjem meču Lige profesional Argentine  remizirao je kod kuće protiv Platensea 1:1.

Central Kordoba je pobedila Tigre sa 2:0 kod kuće, čime je produžila svoj niz neporaženosti na tri utakmice.

U prethodnom međusobnom duelu ovih ekipa Velez je prošle sezone pobedio sa 3:1. Valter Bou je postigao dva gola, a mrežu central Kordobe zatresao je i Lukas Janson. Jedini gol za Cetral Kordobu postigao je Renco Lopez. U ukupnom međusobnom skoru, Velez Sarsfild ima dve pobede više, ne računajući jednu u kupu posle penala.

Upravo su Janson i Bou jedina dva igrača koja su ove sezone postigla više od jednog gola za Velez, tačnije po dva. 

S druge strane, Central Kordoba je u dosadašnjih sedam kola postigla samo četiri gola, a svaki je postigao drugi igrač.

Velez je zabeležio jednu pobedu, dva remija i jedan poraz ove sezone u četiri utakmice Lige profesional Argentine na domaćem terenu. Central Kordoba će tražiti prvu pobedu ove sezone na gostovanjima, gde ima jedan poraz i dva remija.

Računajući i prošlu sezonu Central Kordoba se nalazi u seriji od četiri utakmice u gostima bez pobede (po dva nerešena rezultata i poraza). Poslednji put su pobedili u gostima u oktobru 2022. protiv Uniona.

U poslednjih šest ligaških mečeva Velez je pobedio jedan, tri remizirao i dva izgubio. Kordoba je u međuvremenu slavila dva puta, uz isto toliko remija i poraza u proteklih šest kola.

NAŠ PREDLOG: 1&0-2 (kvota 3,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi