"BORDO-BIJELI" IDU KA VRHU: Domaćin za klasu bolji tim

N.P.

20. 03. 2023. u 08:50

FUDBALERI Sarajeva sastaju se sa Posušjem u meču 23. kola Premijer lige BIH.

БОРДО-БИЈЕЛИ ИДУ КА ВРХУ: Домаћин за класу бољи тим

Foto: Profimedia

Puleni Mirze Varešanovića nemaju trijumf na prethodne dve utakmice u prvenstvu. "Bordo-bijeli" su proteklog vikenda izgubili pred svojim navijačima u derbiju od mostarskog Veleža minimalnim rezultatom. Fudbaleri Sarajeva se nalaze na šestom mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova i gol-razlikom 25:29.

Ekipa Posušja ulazi u duel posle dva uzastopna poraza u šampionatu od Zrinjskog 5:0, i Širokog Brijega 1:0. Četa Gorana Granića trenutno zauzima osmu poziciju Premijer lige uz 24 prikupljena boda.

Sarajlije su savladale današnjeg rivala na minula dva međusobna duela identičnim rezultatom, 1:0.

Domaćin je za klasu bolji tim od gostiju i očekujemo da ostvari rutinski trijumf koji bi ga približio vrhu tabele.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom