"TRAKTORISTI" SE KOCKAJU SA ELITOM: Novobeograđanima pobeda imperativ na "Lagatoru"

N.P.

27. 03. 2023. u 08:48

FUDBALERI Loznice dočekuju IMT u meču 26. kola Prve lige Srbije.

ТРАКТОРИСТИ СЕ КОЦКАЈУ СА ЕЛИТОМ: Новобеограђанима победа императив на Лагатору

FOTO: FK Partizan

Ekipa sa Novog Beograda je ušla u krizu, izgubila je prethodna dva susreta u prvenstvu od Radničkog iz Sremske Mitrovice 2:1, i Mačve 3:1. "Traktoristi" su i pored kikseva uspeli da zadrže lidersku poziciju sa 53 osvojena boda, četiri manje ima drugoplasirani Železničar iz Pančeva.

Fudbaleri Loznice su u jako lošoj formi, nemaju trijumf u prolećnom delu sezone. "Zeleno-beli" su na prethodnih šest utakmica u šampionatu ostvarili dva poraza i četiri puta odigrali nerešeno. Tim sa "Lagatora" se nalazi na 14. mestu Prve lige Srbije sa 23 boda i gol-razlikom 22:38.

Domaćin je izgubio od današnjeg rivala na minula dva međusobna duela ukupnim rezultatom 5:0. IMT pod hitno mora da se vrati na pobednički kolosek, ako želi da zadrži vrh tabele i ostvari direktan plasman u elitni rang srpskog fudbala.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,70)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

UHAPŠENA ĆERKA KLINTA ISTVUDA: Optužena za teško porodično nasilje