FULAM U KRIZI BEZ MITROVIĆA: Srpskog centarfora očekuje poduža suspenzija!

V.M.

08. 04. 2023. u 08:50

''KOLIBARI'' će ugostiti Vest hem u londonskom derbiju 30. kola Premijer lige

ФУЛАМ У КРИЗИ БЕЗ МИТРОВИЋА: Српског центарфора очекује подужа суспензија!

FOTO: AP/Tanjug

Fulam je u ozbiljnom padu forme i više ne podseća na onu ekipu koja se borila za plasman u Evropu iduće sezone, domaćin je izgubio četiri vezane utakmice u svim takmičenjima i pokušaće da prekine taj crni niz pred svojim navijačima. Sa druge strane, Vest hem je bio u naletu, pružao je dobre rezultate i izdigao se iz zone ispadanja, ali preko nedelje je ubedljivo poražen na svom stadionu od strane Njukasla rezultatom 1:5.

Izabranici Marka Silve su trenutno deseti na tabeli i osvojili su 39 bodova u dosadašnjem toku takmičenja, isto kao jedanaestoplasirani Čelsi. Fulam je u poslednjem kolu gostovao ekipi sa kojom se plasirao u Premijer ligu, Bornmutu. Poveo je golom Andreasa Pereire, ali ''trešnjice'' su preokrenule pogocima Tavernijea i Solankea i tako osvojili bitna tri boda u borbi za opstanak.

Preko nedelje stigla je odluka saveza o suspenziji Aleksandra Mitrovića zbog guranja sudije Kavanoa protiv Mančester junajteda i ona će iznosititi osam utakmica, pored njega polsednji meč suspenzije odrađuje i trener Marko Silva koji je takođe isključen protiv Mančestera.

Vest hem je bio neporažen na četiri utakmice u svim takmičenjima, ali ta serija je prekinuta porazom od Njukasla. ''Čekićari'' su i dalje izvan zone ispadanja sa 27 prikupljenih bodova, isto ima i Bornmut koji je prvi tim ispod crte i nalazi se tamo zbog najlošije gol-razlike u čitavoj ligi.

Teško će se naći gora ekipa u gostima od Vest hema ove sezone. Na 13 utakmica izabranici Dejvida Mojesa su upisali samo jednu pobedu uz tri remija i čak devet poraza.

Sve se više po engleskim medijima piše o sudbini Mojesa i kako mu se bliži rastanak sa klubom, ali dobio je podršku uprave i to bi trebalo da ga ohrabri da osvoji barem bod protiv gradskog rivala koji je u kontra-ritmu.

Kod domaćina pored Mitrovića neće biti Kebana i Kurzave, a u tim se vraća Vilijan.

Što se tiče gosta, on nema većih problema sa izostancima i jedini koji je pod znakom pitanja je Đanluka Skamaka.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (1)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi