LEGENDA ČINI ČUDA NA KLUPI ''TERIJERA'': Hadersfild juri četvrtu uzastopnu pobedu!

V.M.

10. 04. 2023. u 08:37

BLEKBURN dolazi na gostovanje jednoj od najrazigranijih ekipa u Čempionšipu.

ЛЕГЕНДА ЧИНИ ЧУДА НА КЛУПИ ТЕРИЈЕРА: Хадерсфилд јури четврту узастопну победу!

Foto: Profimedia

Hadersfild je uspeo da pobegne iz zone ispadanja, a najveći deo zasluga za to ide menadžeru ekipe, legendarnom Nilu Vornoku. Sedamdesetpetogodišnjak je prodrmao ekipu koja je grcala u zoni ispadanja kada ju je preuzeo sredinom februara i radi fantastičan posao. 

Hadersfild se nalazi u sjajnoj formi i neporažen je u poslednja četiri kola. Nakon remija sa Noričem, usledile su pobede protiv Milvola (0:1), Midlzbroa (4:2) i Votforda (2:3). ''Terijeri'' su trenutno 20. na tabeli sa 42 osvojena boda, imaju poen više od Redinga koji je prvi ispod crte, što znači da domaćin ne sme da se opusti i mora da nastavi sa dobrim igrama.

Blekburn je izabrao najgori mogući period da zapadne u krizu, poražen je tri puta na poslednje četiri utakmice i ozbiljno je ugrozio svoje šanse da se nađe u plej-ofu za Premijer ligu. Trenutno  je šesti na tabeli i ima samo bod više od Noriča, odnosno dva od Prestona.

Između tih poraza Roversi su ostvarili pobedu protiv Redinga (2:1) i zbog nje se i dalje nalazi na mestu koje vodi u plej-of.

Gost je poznat kao ekipa koja ne voli nerešen rezultat i odigrao je samo četiri remija u dosadašnjem toku takmičenja uz koje je upisao 19 pobeda i doživeo 16 poraza.

Na poslednjih pet međusobnih duela ekipe su potpuno ujednačene, oba tima su slavila po dva puta, a viđena je i podela bodova.

Današnji rivali će biti orni da upišu tri boda i zbog toga verujemo da će biti golova.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,18)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi