''MLEKADŽIJE'' ČUVAJU MESTO KOJE VODI U PLEJ-OF: Domaćin ne zna za trijumf već pet kola

V.M.

10. 04. 2023. u 09:26

ČITADELA će dočekati Parmu u utakmici 32. kola Serije B.

МЛЕКАЏИЈЕ ЧУВАЈУ МЕСТО КОЈЕ ВОДИ У ПЛЕЈ-ОФ: Домаћин не зна за тријумф већ пет кола

Profimedia

Nakon što je ostvario dve vezane pobede protiv Ređine i Ternane domaćin je zapao u krizu i na poslednjih pet utakmica odigrao je tri remija i doživeo dva poraza. Zbog te serije loših rezultata Čitadela je pala na 15. mesto i ima samo bod više, odnosno dva od Kozence i Peruđe koje se nalaze na mestima koja vode u plej-aut i pokušaće u samoj završnici prvenstva da obezbedi opstanak u regularnom delu.

Parma igra promenljivo i nalazi se na osmom mestu koje vodi u plej-of za Seriju A. U proteklih pet kola ostvarila je dve pobede uz isto toliko poraza i podelu bodova sa Sudtirolom. 

''Mlekadžije'' su do osme pozicije došle pre devet dana kada su savladale Palermo sa 2:1 golovima Benedidžaka i Kulibalija.

Gost je poslednji put u Seriji A bio pre dve godine i nada se da predvođen imenima poput Bufona, Ansaldija i Vaskeza može ponovo zaigrati u eliti iduće sezone.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni Parma je rutinski trijumfovala sa 3:1.

Očekujemo da Bufon i družina ostanu neporaženi na stadionu ''Pjer Ćezare Tombolato''.

NAŠ TIP: X2&|0-1 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom