''LALE'' SANJAJU EVROPU: Novi Pazar je vezao dve pobede

V.M.

11. 04. 2023. u 09:15

VOJVODINA dočekuje izabranike Davora Berbera na ''Karađorđu'' od 16 časova.

ЛАЛЕ САЊАЈУ ЕВРОПУ: Нови Пазар је везао две победе

FOTO: FK Partizan

Novosađani nastavljaju sa dosta dobrim igrama u drugom delu prvenstva u kojem su bez poraza, a ako uračunamo i prvi deo prvenstva, Vojvodina je poslednji put utakmicu pognute glave završila 20. oktobra kada ju je savladala Crvena zvezda. 

U poslednjih pet kola ''stara dama'' je ostvarila dve pobede uz tri remija, uključujući onaj od pre par dana protiv TSC-a, 1:1. To je bila 12 podela bodova domaćina ove sezone i tim remijem se usamio na vrhu liste ekipa koje su odigrale najviše nerešenih utakmica u prvenstvu. Voša je trenutno peta na tabeli, zaostaje osam bodova za drugoplasiranim TSC-om i očekuje je borba za plasman u Evropu u plej-ofu.

Novi Pazar je uhvatio ritam u završnici prvenstva i ostvario je dve vezane pobede. Prvo je bio bolji od Mladosti u Lučanima sa 1:3, a nakon toga je savladao Radnik rezultatom 1:0, gol odluke postigao je Majdevac u 78. minutu. Gost zauzima šestu poziciju, ima samo bod manje od današnjeg rivala i on će se takođe boriti za izlazak u Evropu u plej-of fazi takmičenja.

Novi Pazar je rado viđen gost na ''Karađorđu. Današnji rivali su se u Novom Sadu susreli devet puta u istoriji i na svakoj utakmici je slavila Vojvodina.

Očekujemo da ''stara dama'' opravda ulogu favorita.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi