''LAKA KONJICA'' BI DA PREUZME TRON: Može li je bivši miljenik ''grobara'' zaustaviti?

V.M.

11. 04. 2023. u 09:40

OMONIJA dočekuje Aris iz Limasola u utakmici koja može odlučiti ishod kiparskog prvenstva.

ЛАКА КОЊИЦА БИ ДА ПРЕУЗМЕ ТРОН: Може ли је бивши миљеник гробара зауставити?

FOTO: Profimedia

Domaćin pruža promenljive partije od kada je počeo plej-of. Podelio je bodove sa liderom APOEL-om, nakon toga je izgubio od razigranog Apolona, dok je u prošlom kolu upisao prvi trijumf protiv Pafosa (2:0). Omonija se sa istim protivnikom susrela preko nedelje u prvoj utakmici polufinala kupa, povela je preko Luizua, ali Žairo je izjednačio u završnici i očekuje nas zanimljiv revanš. 

''Kraljica'' je šesta na tabeli sa 45 osvojenih bodova i na tom mestu će verovatno i ostati do kraja prvenstva jer joj petoplasirani Pafos beži sedam poena. U redovima čete Sofronisa Avgustija nalazi se bivši fudbaler Partizana Nemanja Miletić koji je upisao 20 ligaških nastupa na kojima je postigao jedan gol.

Aris se nalazi u strahovitoj formi, neporažen je na poslednjih deset utakmica (osam pobeda, dva remija) i ako bi danas slavio, preuzeo bi prvo mesto od APOEL-a Vladana Milojevića, koji mu beži dva boda, pred međusobni duel koji ih očekuje u sledećem kolu. Poslednja žrtva ''lake konjice'' bio je Apolon, trijumf je doneo Soke pogotkom u 73. minutu. 

Gost nikada u svojoj istoriji nije osvojio kiparsko prvenstva i ima odličnu priliku da to konačno učini.

Ovo će biti treći obračun današnjih rivala u tekućoj sezoni, na prvom je viđena podela bodova (1:1), dok je u drugom slavio Aris sa 1:2.

Verujemo da će ''laka konjica'' preuzeti prvo mesto posle gostovanja na ''Neo GSP stadionu''.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi