''BELI LAVOVI'' SE UKLJUČUJU U BORBU ZA TITULU: Domaćin tavori na dnu

V.M.

11. 04. 2023. u 12:37

AL Halidž će dočekati ekipu Al Šababa u utakmici 23. kola prvenstva Saudijske Arabije.

БЕЛИ ЛАВОВИ СЕ УКЉУЧУЈУ У БОРБУ ЗА ТИТУЛУ: Домаћин тавори на дну

Profimedia

Domaćin se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i na poslednjih šest utakmica doživeo je čak pet poraza, jedini bod osvojio je protiv Al Taija, 1:1. Poslednji koji se naplatio kod Al Halidža bio je Al Fatef koji ga je pre pet dana savladao sa 2:0. 

Izabranici Pedra Manuela su trenutno pretposlednji na tabeli i zaostaju pet bodova za Al Vehdom koja je prva ekipa iznad zone ispadanja. Četa portugalskog stručnjaka je postigla samo 15 golova u dosadašnjem toku prvenstva i ubedljivo je najlošiji napad lige.

Sa druge strane, Al Šabab je neporažen na poslednje tri utakmice i pobedom na današnjem meču bi prišao na minus šest lideru Al Itihadu, odnosno tri drugoplasiranom Al Nasru. Gost je u prošlom kolu dočekao finalistu Svetskog klupskog prvenstva Al Hilal, i rutinski ga je savladao sa 3:0.

Na poslednjih pet međusobnih duela Al Šabab je slavio tri puta uz dva remija. U prvom delu sezone bilo je 4:0 za ''bele lavove''.

Očekujemo novi trijumf gosta.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi