NASTAVLJA SE POTERA ZA GALATOM: Fenerbahče ne odustaje od titule

O. M.

24. 04. 2023. u 09:49

ŠAMPIONSKA trka u Turskoj bliži se kraju, a Fenerbahče ne odustaje od potere za liderom Galatasarajem.

НАСТАВЉА СЕ ПОТЕРА ЗА ГАЛАТОМ: Фенербахче не одустаје од титуле

Profimedia

"Lavovi" su u nedelju kiksnuli, osvojivši samo bod kod kuće protiv Karagumruka, što će Fener danas pokušati da iskoristi i pobedom nad Istanbulsporom smanji zaostatak za večitim rivalom na četiri boda, sedam kola do kraja.

Fenerbahče ima 63 boda, trenutno sedam manje od Galate, uz utakmicu manje, i samo jedan više od trećeplasiranog Bešiktaša ali i dva meča manje od crno-belih.

Istanbulspor je 15. sa 28 bodova, samo jednim više od Giresunspora koji je na poziciji za ispadanje.

U prethodnom kolu Fenerbahče je slavio na gostovanju Basahšehiru iako je domaći tim poveo preko našeg Danijela Aleksića. Preokret je doneo Žoao Pedro, golovima u 88. i 93. minutu utakmcie, ali tek nakon što je Bašakšehir ostao sa igračem manje.

Istanbulspor je na svom terenu odigrao 3:3 sa Antalijom, jednim od konkurenata u borbi za opstanak. Domaći tim je sva tri puta vodio, ali je na kraju morao da se zadovolji bodom.

Fener je pobedio sa 5:2 u prvom susretu ovih ekipa jesenas kao gost, a sastali su se i u Kupu gde je bilo 3:1 na stadionu "Šukru Saradžoglu".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom