KOLUBARA BEZ PRITISKA U NOVOM SADU: Bodovi su potrebniji domaćinu, ali u duelu ovih ekipa do sada nije bilo golova

O. M.

25. 04. 2023. u 11:05

U prvoj utakmici drugog kola plej-auta Mocart Bet Super lige Srbije Mladost GAT će u Novom Sadu dočekati ekipu Kolubare. Biće to repriza njihovog duela od pre tri nedelje na istom stadionu koji je završen bez golova.

КОЛУБАРА БЕЗ ПРИТИСКА У НОВОМ САДУ: Бодови су потребнији домаћину, али у дуелу ових екипа до сада није било голова

FOTO: M. Vukadinović

U duelu prvoplasirane ekipe i "fenjeraša" plej-auta za opstanak bodovi su mnogo potrebniji domaćinu.

Mladost je poslednja na tabeli, ali je u prvom kolu doigravanja smanjila zaostatak za Spartakom na samo dva poena. Subotičani su na 14. mestu koje vodi u baraž, dok niški Radnički, koji je u zoni sigurnog opstanka, Novosađanima beži šest bodova na 12. mestu.

Mladost je do prvih bodova u plej-autu stigla upravo u Nišu gde je sa 1:0 savladala Radnički, golom Markovića u 58. minutu.

Kolubara je do pred sam kraj regularnog dela vodila bitku za plasman u ''plej-of'', ali je na kraju ipak završila u ''plej-autu'', gde ima komfornih 11 bodova prednosti u odnosu na lučansku Mladost koja strepi jer je prva ispod linije opstanka. Upravo je Mladost iz Lučana u prvom kolu plej-auta savladala Lazarevčane sa 1:0, golom Stanisavljevića u osmom minutu. 

Jedina dva susreta ovih ekipa u istoriji odigrana su ove sezone i ni na jednom nije bilo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-2 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi