LIDER SIGURNO KORAČA KA TITULI: ''Crveni đavoli'' melju sve pred sobom

V.M.

29. 05. 2023. u 14:40 >> 14:40

U okviru 27. kola egipatskog prvenstva Al Ahli će dočekati Keramiku Kleopatru.

ЛИДЕР СИГУРНО КОРАЧА КА ТИТУЛИ: Црвени ђаволи мељу све пред собом

Foto: Profimedia

Domaćin igra fantastično ove sezone i smeši mu se nova titula. Prvi je na tabeli i ima četiri boda više od drugoplasiranog Piramidsa od kojeg je odigrao čak četiri utakmice manje. Dovoljno o dominaciji Al Ahlija govori to da nije doživeo nijedan poraz u egipatskom prvenstvu, ostvario je 18 pobeda uz pet odigranih remija.

''Crveni đavoli'' su takođe dogurali do finala Afričke lige šampiona u kojem će idućeg ponedeljka igrati sa marokanskim Vidadom.

Sa druge strane, Keramika Kleopatra je u padu forme i sve je bliža zoni ispadanja. Ne zna za pobedu već devet kola u kojima je odigrala sedam remija uz dva poraza i ima samo tri poena više od El Dahleje koja je prva ekipa ispod crte.

Od 15. do 12. mesta sve ekipe imaju 31 osvojen bod, ali zbog najbolje gol-razlike od svih tih timoiva Keramika Kleopatra zauzima 12. poziciju.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je podela bodova, 1:1.

Verujemo da će Marsel Koler promešati karte i sačuvati određene prvotimce jer njegove izabranike za sedam dana očekuje finale Afričke lige šampiona, zbog toga preporučujemo igru sa golovima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid