ARGENTINA SILOVITA U GRUPNOJ FAZI: ''Nebeskoplavi'' pravdaju ulogu favorita

V.M.

31. 05. 2023. u 11:15

DOMAĆIN Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina započinje nokaut fazu protiv neugodne Nigerije.

АРГЕНТИНА СИЛОВИТА У ГРУПНОЈ ФАЗИ: Небескоплави правдају улогу фаворита

Foto Profimedia

Argentina se prošetala kroz grupu ''A'' i sa tri pobede je zauzela prvo mesto. Redom je bila bolja od Uzbekistana, Gvatemale i Novog Zelanda uz gol-razliku 10:1 na tim utakmicama. 

''Nebeskoplavi'' su po bukmejkerima uz Brazil glavni favoriti za osvajanje takmičenje, do sada su to opravdali i nadaju se da mogu da ponove uspeh seniora koji su krajem prošle godine osvojili Svetsko prvenstvo u Kataru.

Sa druge strane, Nigerija je takođe pružila dosta dobre igre u grupi ''D''. Na otvaranju je rutinski savladala Dominikansku Republiku sa 2:1, nakon toga je iznenadila Italiju golovima Salema Faga i Jude, da bi u poslednjem kolu posrnula protiv Brazila (0:2).

''Super orlići'' su zauzeli treće mesto u grupi zbog lošije gol-razlike od Brazila i Italije (svi imali po šest bodova), a nisu imali sreće ni na žrebu, ali četa Ladan Bozoa ima kvalitet i pokazala je da ume da bude jako neugodan protivnik.

Verujemo da ćemo gledati jednu neizvesnu utakmicu, ali očekujemo da huk sa tribina ''San Huan del Bisentenario'' pogura Argentinu u četvrtfinale.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ŠOK PRIČA O HVANGU: Tajni eksplicitni snimak intimnih odnosa, ucena snaje veštice i zvezda fudbala koja sadašnji pakao možda zameni - novim