''ŠKORPIONI'' POKAZALI KVALITET U GRUPNOJ FAZI: Mogu li iznenaditi ''nebeskoplave''?

V.M.

01. 06. 2023. u 11:15

U osmini finala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Urugvaj će ukrstiti koplja sa Gambijom.

ШКОРПИОНИ ПОКАЗАЛИ КВАЛИТЕТ У ГРУПНОЈ ФАЗИ: Могу ли изненадити небескоплаве?

Foto Profimedia

Afrička selekcija je veoma dobro odigrala prvu fazu takmičenja zauzevši prvo mesto u grupi ''F''. Ostvarila je dve pobede protiv Hondurasa i Francuske (obe po 2:1), a nakon toga je poziciju lidera sačuvala remijem sa Južnom Korejom (0:0).

''Škorpioni'' su tim igrama pokazali da poseduju zavidan kvalitet i pokušaće da prenesu dobru formu u nokaut fazu.

Sa druge strane, Urugvaj je zauzeo drugo mesto iza Engleske u grupi ''E'' i tako se plasirao u osminu finala. Upravo mu je ''gordi albion'' naneo jedini poraz u drugom kolu (2:3), ali trijumfi nad Irakom (4:0) i Tunisom (1:0) su bili dovoljni za nokaut fazu.

''Nebeskoplavi'' su po kladionacama pre početka turnira bili jedni od glavnih favorita za osvajanje i večeras imaju priliku da opravdaju taj epitet protiv neugodnog protivnika.

Verujemo da ćemo gledati jedan jako zanimljiv, ujednačen meč i očekujemo da oba tima postignu barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?