''EGIPATSKA ARGENTINA'' NE ZNA ZA POBEDU VEĆ SEDAM KOLA: Domaćin opušteno ulazi u završnicu prvenstva

V.M.

01. 06. 2023. u 11:45

ENPI će dočekati Gazl el Mahalu u utakmici 30. kola egipatske Premijer lige.

ЕГИПАТСКА АРГЕНТИНА НЕ ЗНА ЗА ПОБЕДУ ВЕЋ СЕДАМ КОЛА: Домаћин опуштено улази у завршницу првенства

Profimedia

Domaćin je miran na sredini tabele i igra bez pritiska u završnici prvenstva. Na poslednjih pet utakmica ostvario je dve pobede, doživeo isto toliko poraza i podelio je bodove sa El Dahlejom. Trenutno zauzima deveto mesto i osvojio je 36 poena u dosadašnjem toku prvenstva.

Sa druge strane, Gazl se bori za opstanak. Nalazi se na 15. poziciji na tabeli i ima tri boda više, uz odigran meč manje, od El Dahleje koja je prva ispod crte. Gost se nalazi u katastrofalnoj formi i ne zna za pobedu već sedam kola u kojima je doživeo čak šest poraza.

''Egipatska Argentina'' ima problema sa realizacijom ove sezone, postigla je samo 24 pogotka i jedino je prežaljeni Haras el Hodud manje puta tresao mrežu protivnika (14). 

Na prvom ovoseznskom duelu današnjih rivala slavio je Gazl sa 1:0, a vredi napomenuti da je ENPI u međusobnim susretima poslednji put slavio 2016. godine.

Verujemo da će ''egipatska Argentina'' osvojiti važan bod u duelu sa ekipom koja mu tradicionalno ''leži''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi