''KLUBU'' LEŽI DANAŠNJI RIVAL: Vezao je devet pobeda protiv njega

V.M.

08. 06. 2023. u 08:55

U okviru finskog prvenstva od 17.15 SJK će dočekati VPS.

КЛУБУ ЛЕЖИ ДАНАШЊИ РИВАЛ: Везао је девет победа против њега

Foto: Profimedia

Domaći tim igra odlično ove sezone i ne zna za poraz. Odigrao je devet utakmica, a na njima je ostvario šest pobeda i odigrao tri remija. Trenutno je treći na tabeli i ima četiri boda manje od vodećeg KUPS-a, ali vredi napomenuti da je odigrao čak tri utakmice manje od njega.

Popularni ''klub'' je dominantan na svom terenu za sada i na pet utakmica osvojio je 13 bodova kod kuće.

Sa druge strane, VPS tavori na dnu tabele sa šest sakupljenih poena iz devet odigranih susreta. Upisao je samo jednu pobedu, a pored nje je odigrao tri remija i doživeo čak pet poraza.

Što se tiče međusobnih duela, u prednosti je SJK koji je današnjeg rivala pobeđivao devet utakmica zaredom u ligaškim i prijateljskim utakmicama.

Verujemo da će se taj niz produžiti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom