BIĆE GOLOVA U DUELU DVE AUSTRIJE: "LJubičasti" igraju veoma loše u gostima

O. M.

08. 06. 2023. u 09:35

AUSTRIJA iz Beča gostuje imenjakinji iz Luštenaua u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu konferencija.

БИЋЕ ГОЛОВА У ДУЕЛУ ДВЕ АУСТРИЈЕ: Љубичасти играју веома лоше у гостима

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Luštenau je završio kao osmi na tabeli grupe za opstanak, pa je morao da igra polufinale plej-ofa u kome je kao gost savladao Volfsberger sa 2:1 posle produžetaka.

"Ljubičasti" su osvojili peto mesto u grupi za šampiona, iza večitog rivala Rapida koji ide direktno u Ligu konferencija.

Poslednji duel ovih ekipa, u februaru, završen je pobedom Luštenaua od 1:0. Jedini strelac bio je Fridrikas u 45. minutu. Igrali su i početkom sezone, tačnije u sedmom kolu, kada je u Beču posle nekoliko preokreta bilo 2:2.

Gledajući međusobni skor ove sezone, ali i očajnu formu Bečlija na gostovanjima, gde ne znaju za pobedu poslednjih sedam utakmica, Luštenau je favorit, ali "ljubičaste" nikad ne treba otpisivati, naročito jer se igra i revanš na stadionu "Franc Hor".

Ove dve ekipe više pažnje u igri posvećuju napadu nego odbrani, Luštenau je samo dva puta u sezoni sačuvao mrežu, a Bečlije nijednom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid