"MORSKI KONJIĆI" NA DVA KORAKA DO SERIJE B: Pomama za kartama u Ćezeni pred gostovanje Leka

O. M.

08. 06. 2023. u 11:09

ĆEZENA dočekuje ekipu Leka u revanšu polufinala baraža za popunu Serije B. Meč je na programu od 20.30 časova na stadionu "Dino Manuci".

МОРСКИ КОЊИЋИ НА ДВА КОРАКА ДО СЕРИЈЕ Б: Помама за картама у Ћезени пред гостовање Лека

Profimedia

"Morski konjići" brane prednost od 2:1 koju su stekli u prvoj utakmici u gostima, pa u Čezeni i okolini vlada veliko interesovanje za ovaj meč. Prodato je 13.000 karata, ali biće i 500 navijača gostujuće ekipa koja se nije predala uprkos porazu na svom terenu.

Čezena igra u fantastičnoj formi. Na poslednjih 20 utakmica poražena je samo jednom, sredinom februara od Ređane u derbiju Ređo Emilije. Upravo taj poraz koštao je crno-bele direktnog plasmana u Seriju B, do koje su im ostale još dve prepreke. Ako uspešno prebrode Leko, čeka ih pobednik dvomeča Peskara - Fođa (prvi susret 2:2).

Pravo je čudo kako je Leko stigao do polufinala plej-ofa jer je ostvario samo jednu pobedu na poslednjih sedam utakmica i to u revanšu četvrtfinala protiv Pordenonea (3:1).

Pre nedeljnog duela na obali jezera Komo, Leko i Čezena su se sastali u polufinalu plej-ofa Serije D 2019. godine kada je Leko pobedio sa 2:0, a zatim se preko Avelina plasirao u Seriju C.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom