PROŠLE GODINE KANDIDAT ZA TITULU, SADA DONJI DOM TABELE: Rasing ne zna za pobedu u gostima skoro tri meseca

V.M.

12. 06. 2023. u 09:50

U večernjem programu argentinskog prvenstva, Instituto će dočekati Rasing iz Aveljanede.

ПРОШЛЕ ГОДИНЕ КАНДИДАТ ЗА ТИТУЛУ, САДА ДОЊИ ДОМ ТАБЕЛЕ: Расинг не зна за победу у гостима скоро три месеца

Foto Profimedia

Domaćin je prošle sezone preko plej-ofa obezbedio povratak u elitu i pruža solidne partije u dosadašnjem toku prvenstva. Nakon 19 odigranih kola zauzima 21. poziciju i ima četiri boda više od Arsenal Sarandija koji je zacementiran za dno tabele.

Poslednje pobedu Instituto je ostvario sredinom maja kada je savladao Kolon sa 1:0, a nakon toga je doživeo dva poraza uz remi sa Estuditantesom.

Što se tiče Rasinga, on se prošle godine borio za titulu do poslednjeg kola u kojem je imao priliku da osvoji ligu pobedom protiv River Plejta na svom terenu, izgubio je 1:2, a najveći tragičar bio je Galvan koji je pri rezultatu 1:1 u 90. minutu promašio jedanaesterac.

Ove sezone je potpuno drugačija priča, popularna ''akademija'' zauzima razočaravajuće 17. mesto mesto, a do prošlog kola je bila na dva boda od opstanka pre nego što je savladala Banfild rezultatom 2:0.

Jedina svetla tačka za klub iz Aveljanede su igre u Kopa libertadoresu u kojem su sa deset bodova nakon pet kola prvi u grupi ''A''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 14:01

SVI SU ME NAPUSTILI! Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

"SVI SU ME NAPUSTILI!" Svetislav Pešić održao emotivnu, vanrednu konferenciju - bilo i smeha, umalo i suza (VIDEO)

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je nedavno da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim... desio se veliki preokret. Tim povodom, KSS je danas održao vanrednu konferenciju za štampu, koju ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti", a koja je bila izuzetno zanimljiva.

20. 10. 2024. u 13:02 >> 13:03

Komentari (0)

NI ĐOKOVIĆ, NI FEDERER, EVO KOJE IME JE NA SPISKU: Šok izjava bivšeg šampiona Vimbldona