KLUB U KOJEM JE MARADONA POTEKAO JURI PLASMAN U KONTINENTALNA TAKMIČENJA: ''Tvrđava'' se pretplatila na remije

V.M.

12. 06. 2023. u 10:50

U utakmici 20. kola Lige profesional, Velez Sarsfild dočekuje Argentinos juniors.

КЛУБ У КОЈЕМ ЈЕ МАРАДОНА ПОТЕКАО ЈУРИ ПЛАСМАН У КОНТИНЕНТАЛНА ТАКМИЧЕЊА: Тврђава се претплатила на ремије

Foto: Profimedia

Domaćin se nalazi u katastrofalnoj formi i ne zna za pobedu već deset kola. Poslednji trijumf ostvario je sredinom marta, a nakon toga je odigrao šest remija i doživeo četiri poraza.

Popularna ''tvrđava'' iz Sarsfilda je trenutno 23. na tabeli i ima samo bod više od poslednjeplasiranog Arsenala Sarandija.

Što se tiče gosta, on se nakon dva vezana poraza vratio na pobedničke staze savladavši Platense pogotkom Heredije u 94. minutu.

Tim trijumfom Argentinos juniors se popeo na 12. mesto i u završnici prvenstva će pokušati da dođe barem do devetog mesta koje vodi u kvalifikacije za Kopa Sudamerikanu. 

Na minula dva međusobna duela slavio je Argentinos juniors sa 2:0 i 1:0.

Verujemo da će ''tajfun sa Bojake'' ostati neporažen na večerašenjm duelu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)