GOLEADA U KUPU: Trećeligaš ne predstavlja problem za ''krave''

V.M.

14. 06. 2023. u 14:32 >> 14:32

U prvom kolu japanskog Emperor kupa Visel Kobe će dočekati Nagano od 12 časova.

ГОЛЕАДА У КУПУ: Трећелигаш не представља проблем за краве

Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Domaćin igra dosta solidno ove sezone i nalazi se u borbi za titulu. Trenutno je treći na tabeli sa tri boda zaostatka u odnosu na vodeću Jokohamu, ali je odigrao meč manje od nje.

Visel Kobe je za vikend prekinuo niz od sedam utakmica bez poraza izgubivši u gostima od Serezo Osake, 2:1.

Popularne ''krave'' su ovaj kup osvajale jednom u svojoj istoriji, to je bilo 2019. kada su u finalu savladale Kašima Antlerse sa 2:0.

Sa druge strane, Nagano zauzima šestu poziciju u trećem rangu japanskog fudbala. Trenutno se nalazi u ozbiljnom padu forme i vezao je tri ligaška poraza, poslednji mu je pre tri dana naneo Rjukju, 1:2.

Današnji rivali su se poslednji put susreli takođe u Emperor kupu pre osam godina, tada je Visel Kobe ubedljivo slavio rezultatom 5:0 i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

JEZIVA SCENA U PREMIJER LIGI: Dani Velbek dobio udarac u leđa! Englez ostao nepomično da leži na travi (FOTO)