NEBOJŠA MARINKOVIĆ: DŽuhur grabi ka desetoj tituli

Ž. U.

03. 07. 2023. u 08:24

BIVŠI fudbaler Saravaka tipuje mečeve 15. kola prvenstva Malezije.

НЕБОЈША МАРИНКОВИЋ: Џухур граби ка десетој титули

Foto: Profimedia

Ponedeljak:

15.00 DžUHUR – KUALA LUMPUR   1&3+

Džuhur je uz pomoć kvalitetnih stranaca, uglavnom iz Brazila i Španije, osvojio devet uzastopnih titula. Hoće i desetu, pošto je silovit i u ovoj sezoni. Posle 14 mečeva ne zna za poraz, izvesno je da će u njegovim vitrinama završiti još jedan trofej.  Domaćin na svom modernom stadionu „Sultan Ibrahim“ neretko ima podršku preko 30.000 navijača. Nedavno je u karnevalskoj atmosferi u kupu savladao Selengor (4:0). Trijumf domaćina, propraćen kišom golova, morao bi da bude epilog okršaja sa Kuala Lumpurom.

15.00 SELENGOR – KUČING SITI    1&3+

Moj bivši klub Saravak, promenom vlasnika je dobio i novo ime, Kučing siti, čime finansijske probleme nije uspeo da reši. Oni su i posle tri sezone ostali gorući, posebno kada se započne priča o pojačanjima. Selengor je mnogo imućniji i bolje organizovan klub, veliki favorit u ovom meču.

15.00 TERENGAN – KEDAH    1

Terengan na svom terenu pruža najbolje partije, uspeo je kod kuće da pruži jak otpor aktuelnom prvaku, uprkos porazu (1:3). Ako ponovi sličnu igru, sigurno će savladati Kedah.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi