NOVAJLIJA SE MUČI U ELITI: Današnje rivale bod deli od zone ispadanja

V.M.

02. 07. 2023. u 09:15

U okviru 14. kola kineske Superlige gledaćemo obračun Nantonga i Meižua.

НОВАЈЛИЈА СЕ МУЧИ У ЕЛИТИ: Данашње ривале бод дели од зоне испадања

Foto Profimedia

Domaćin je ove sezone ušao u elitu i dosta se muči. Trenutno je 14. na tabeli sa devet osvojenih bodova, jedan više od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja.

Nantong se nalazi u dosta lošoj formi i na poslednjih pet utakmica ostvario je jednu pobedu uz četiri poraza. Postigao je samo osam golova u dosadašnjem toku prvenstva, a da ima probleme sa realizacijom ponovo je potvrdio preko nedelje kada je savladan od strane Šangaj Šenhue, 0:1.

Ništa bolje ne ide ni gostu koji ima isto bodova kao današnji rival, ali zauzima mesto iznad zbog nešto bolje gol-razlike (-9 u odnosu na -10).

Meižu je čak i u goroj formi od Nantnoga jer je na minulih pet ligaških utakmica osvojio samo jedan poen, a trenutno se nalazi u negativnoj seriji od četiri vezana poraza.

Poslednji koji se naplatio kod gosta je Džejđang, 0:3.

Što se tiče međusobnih duela, ovi timovi su igrali četiri puta u svojoj istoriji. Viđene su tri pobede Meižua, uz podelu bodova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom