''USAMLJENA ZVEZDA'' ČUVA PRVO MESTO: Posrnuli velikan ne bi smeo da predstavlja problem

V.M.

02. 07. 2023. u 10:05

U 13. kolu brazilske Serije A, Botafogo će dočekati Vasko da Gamu.

УСАМЉЕНА ЗВЕЗДА ЧУВА ПРВО МЕСТО: Посрнули великан не би смео да представља проблем

Foto: Profimedia

Domaćin igra fenomenalno ove sezone i zasluženo se nalazi na prvom mestu posle 12 kola. Ostvario je deset pobeda uz dva poraza i i dalje ne zna za remi. Proteklog vikenda je u velikom derbiju savladao aktuelog šampiona Palmeiras i sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč.

Botafogo je na svom terenu ove sezone upisao šest trijumfa na šest utakmica, a večeras ima odličnu priliku da produži taj fenomenalni niz.

Sa druge strane, Vasko se vratio u elitu ali se baš muči i trenutno je 18. na tabeli sa devet osvojenih bodova, tri manje od ekipa koje se nalaze izvan zone ispadanja.

Gost je u prošlom kolu uspeo da trijumfuje protiv Kujabe sa 1:0 i tako je prekinuo seriju od šest uzastopnih poraza.

''Admirali'' su na poslednjih pet gostovanja sakupili samo dva boda, i teško da će doći do novih večras u Rio de Žaneiru.

Na minulih pet međusobnih duela Botafogo je upisao četiri pobede, dok je Vasko ostvario jedan trijumf.

Verujemo da će ''usamljena zvezda'' osvojiti nova tri boda i tako se dodatno odvojiti od drugoplasiranog Gremija koji zaostaje četiri boda za njom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom