STROMSGODSET STRAŠAN U GOSTIMA: Povratnik u Elitnu seriju ispao iz forme

O. M.

03. 07. 2023. u 11:13

STABEK i Stromsgodset sastaju se u 12. kolu norveške Elitne serije. Utakmica je na programu od 19 časova na stadionu Naderud u Bekestui.

СТРОМСГОДСЕТ СТРАШАН У ГОСТИМА: Повратник у Елитну серију испао из форме

Profimedia

Stabek je povratnik u Elitnu seriju i dobro je počeo sezonu ali je u poslednje vreme u lošoj formi. Sa tri poraza , remijem i pobedom u poslednjih pet kola pali su na devetom mesto sa 15 osvojenih bodova iz 11 utakmica.

Toj lošoj seriji treba dodati i poraz 3:1 u Kupu od trećeligaša Kjelsasa. U prošlom kolu ponovo su ostali bez bodova, Tromso je bio bolji kod kuće sa 2:1 iako je Stabek vodio od 7. minuta. 

Stromsgodset je 11. sa 14 bodova. U poslednje vreme igraju odlično u gostima gde ih je za poslednja dva meseca samo Molde pobeđivao i to dva puta, jednom u prvenstvu i jednom u Kupu (3:0 i 3:2). Između ta dva poraza zabeležili su dva nerešena i tri pobede, uključujući i 2:0 na gostovanju Bode/Glimtu, što je do sada jedini poraz lidera prvenstva u sezoni.

prošle godine se ove ekipe nisu sastajale jer je Stabek bio drugoligaš a posledenji susret završen je bez golvoa, u septembru 2021. godine.

 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid