NOVI KLUB LEA MESIJA JE U KRIZI: Mogu li Degenek i kompanija to da iskoriste?

V.M.

04. 07. 2023. u 10:20

U noćnom terminu od 1.30 gledaćemo duel Inter Majamija i Kolumbus Krua.

НОВИ КЛУБ ЛЕА МЕСИЈА ЈЕ У КРИЗИ: Могу ли Дегенек и компанија то да искористе?

Foto: Profimedia

Domaći tim je u velikoj krizi, dovoljno govori podatak da su poslednju ligašku pobedu ostvarili sredinom maja kada su bili bolji od Nju Inglenda (2:1), a proteklog vikenda su remijem sa Ostinom (1:1) prekinuli niz od sedam vezanih poraza.

Inter Majami je osvojio samo 16 bodova ove sezone i zacementiran je za dno Istočne konferencije.

Ekipu iz Kalifornije je skoro pojačao Leo Mesi, a po rečima vlasnika Horhea Masa debitovaće 21. jula.

Sa druge strane, Kolumbus igra odlično u poslednje vreme. Ne zna za poraz već šest kola, a u njima je upisao impresivnih pet pobeda uz podelu bodova sa Njujork sitijem.

Kolumbus je trenutno četvrti na tabeli Istočne konferencije i sakupio je 34 boda do sada.

U redovima gosta nalazi se bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek koji se nakon povrede vratio na teren i na raspolaganju je treneru Vilfridu Nensiju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid