BALKANSKA KOLONIJA NAPADA LIGU ŠAMPIONA: ''Građani'' se nalaze u odličnoj formi

V.M.

12. 07. 2023. u 10:25

U kvalifikacijama za najeltinije evropsko takmičenje Astana će dočekati Dinamo iz Tbilisija.

БАЛКАНСКА КОЛОНИЈА НАПАДА ЛИГУ ШАМПИОНА: Грађани се налазе у одличној форми

FOTO: Privatna arhiva

Oba tima već uveliko igraju domaća prvenstva, tako da je reč o timovima koji spremni ulaze u ovaj meč.

Što se tiče domaćina, on je u veoma dobroj formi. Nakoon 16 odigranih kola u kazahstanskoj Premijer ligi zauzima drugo mesto, ali je izjednačen po broju bodova sa liderom Ordabasijem i očekuje ga velika borba za titulu.

Astana je nanizala tri vezane pobede u prvenstvu, ali za vikend je u revašu finala kupa poražena od Ordabasija koji je preokrenuo deficit iz prvog meča i došao do trofeja ukupnim rezultatom 2:1. 

U redovima popularnih ''građana'' nalazi se veliki broj igrača sa Balkana poput Josipa Čondrića, Alekse Amanovića, Igora Ivanovića, kao i bivše uzdanice veznog reda Crvene zvezde, Dušana Jovančića.

Sa druge strane, Dinamo igra promenljivo ove sezone i zauzima četvrto mesto gruzinskog prvenstva. Ipak, u dobroj atmosferi dočekuje ovaj susret jer je krajem juna osvojio Superkup Gruzije. To takmičenje se igralo pre dve nedelje, a ekipa iz prestonice je u njemu savladala Dila Gori i Dinamo Batumi (oba protivnika na penale).

Današnji rivali se nikada nisu sastajali, a mi verujemo da će oba tima uprezno igrati i da ćemo gledati dosta tvrd meč bez mnogo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Endi Rodik u šoku zbog onog što je Novak Đoković rekao