ČETA NAŠEG STRUČNJAKA ZAPOČINJE EVROPSKU ODISEJU: Prva prepreka viceprvak Ukrajine

V.M.

25. 07. 2023. u 12:59

VEČERAS od 20 časova Dnjepar će ukrstiti koplja sa Panatinaikosom. Viceprvak Ukrajine ne može da igra kod kuće zbog rata u svojoj zemlji, pa će se meč odigrati u Košicama.

ЧЕТА НАШЕГ СТРУЧЊАКА ЗАПОЧИЊЕ ЕВРОПСКУ ОДИСЕЈУ: Прва препрека вицепрвак Украјине

FOTO: EPA

Pošto je prošle sezone bio ispred Dinama iz Kijeva i Zorje iz Luganska, domaćin je zauzeo drugo mesto u ukrajinskoj Premijer ligi i na taj način je zajedno sa šampionom Šahtjorom iz Donjecka obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Dnjepar je imao solidnu evropsku kampanju protekle godine, iznenadio je mnoge prošavši svoju grupu, ali njegova odiseja se završila odmah u šesnaestini finala gde ga je zaustavio AEK iz Larnake.

Domaćin je imao veoma dobar pripremni period, upisao je četiri pobeda uz remi na svojih pet pripremih utakmica i sa dosta samopouzdanja započinje takmičarski deo sezone.

Sa druge strane, Panatinaikos našeg Ivana Jovanovića je vodio velike bitke u grčkom prvenstvu, bio je na prvom mestu veći deo prvenstva, ali je na kraju ipak ostao praznih ruku i titulu je osvojio AEK.

Prošlog leta ''zeleni'' se nisu lepo proveli u Evropi jer su već u kvalifikacijama za Ligu konferencija ispali, bolja od njih bila je Slavije iz Praga.

Panatinaikos je na pripremama upisao pet pobeda na sedam odigranih utakmica i izabranici Ivana Jovanovića su orni da finalistu Lige šampiona iz sezone 1970/71. vrate u najelitnije evropsko takmičenje iz kojeg izostaju već 13 godina.

Pošto je u pitanju prvi meč, verujemo da će oba tima biti oprezna i očekujemo da ne bude puno golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?