GENERALNA PROBA ZA CRVENU ZVEZDU: Fiorentina dolazi na ''Marakanu''

V.M.

26. 07. 2023. u 09:02 >> 09:02

SRPSKI šampion će na kraju pripremnog perioda od 20 časova odmeriti snage sa Violom.

ГЕНЕРАЛНА ПРОБА ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Фиорентина долази на Маракану

FOTO: FK Crvena zvezda

Barak Bahar radi fantastičan posao od kada je zaseo na klupu Crvene zvezde i to se vidi na ovim pripremama u kojima je njegova četa do sada upisala šest pobeda na šest utakmica.

Srpski šampion je prvo ostvario dva rutinska trijumfa nad Užicem (3:1) i Borcem iz Banja Luke (2:0). Nakon toga je otišao na pripremni turnir u Rusiji gde je impresionirao. 

Zvezda je redom bila bolja od Zenita (2:1), Nefčija (4:0) i Fenerbahčea (3:1), što je bilo dovoljno za osvajanje turnira i novčane nagrade od 50 000 dolara koja je donirana u dobrotvorne svrhe.

Poslednju pripremu za meč sa Fiorentinom Zvezda je imala pre par dana kada je pred praznim tribinama na ''Marakani'' savladala TSC sa 3:0.

Sa druge strane, Viola je tek započela pripreme i pitanje je u kakvom su fizičkom stanju njeni igrači. Odigrala je samo dva meča u kojima je savladala Katanzaro (3:0) i remizirala sa Parmom (1:1).

U redovima Viole su prošle godine bila tri srpska fudbalera, Milenković, Terzić i Jović. 

Popularni ''Bleki'' i dalje predvodi poslednju liniju tima, Jović je na izlaznim vratima, dok je Aleksa Terzić napustio klub i pojačao Salcburg.

Verujemo da će gledaoci na stadionu ''Rajko Mitić'' gledati veoma zanimljiv meč i očekujemo da bude golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: GG (1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?