VELIKAN DOŽIVEO SRAMAN PORAZ U KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU ŠAMPIONA! ''Zeleni'' traže izlaz iz krize

V.M.

27. 07. 2023. u 10:00

VEČERAS od 19 časova u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, Ferencvaroš će dočekati Šamrok.

ВЕЛИКАН ДОЖИВЕО СРАМАН ПОРАЗ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА! Зелени траже излаз из кризе

FOTO: FK Crvena zvezda

Oba tima su veoma loše započeli svoju evropsku odiseju i eliminisani su na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ferencvaroš je na iznenađenje svih doživeo šokantan poraz od Klaksvika (0:0, 0:3) i tražiće izlaz iz krize na večerašnjem susretu, dok je sa druge strane od Šamroka bolji bio prvak Islanda, Brejdablik (0:1, 1:2).

Domaćinu prvenstvo još nije počelo i to se ogleda u igrama ekipe koja i dalje nije fizički spremna i tu se može naći jedan od razloga za šokantnu eliminaciju.

Stanislav Čerčesov je smenjen sa mesta menadžera sledećeg jutra, što dovoljno govori o tome kako je to katastrofalan rezultat za ''zelene''.

Ferencvaroš je nastupao u grupnoj fazi UEFA takmičenja u svakoj od poslednje četiri sezone i sada mora da prođe kroz tri kola kvalifikacije kako bi se plasirao u Ligu konferencija.

Prvak Mađarske je pre pomenutog dvomeča odradio pripreme na kojima je pružao promenljive partije, ostvari je dve pobede, doživeo isto toliko poraza i odigrao tri remija.

Što se tiče gosta on je bio u podređenom položaju protiv Islanđana koji su zalsuženo prošli dalje.

Za razliku od svog rivala, Šamroku je prvenstvo već uveliko počelo i nakon 25 odigranih kola nalazi se na prvom mestu sa četiri poena prednosti u odnosu na Sent Patriks.

Roversi su stigli do grupne faze ovog takmičenja pre 12 meseci, što je bio njihov prvi grupni nastup u evropskom takmičenju nakon deset godina, ali tim Stivena Bredlija dolazi u Mađarsku kao veliki autsajder. 

Ovi rivali su se prošle godine susreli u plej-ofu za Ligu Evrope i tada je Ferencvaroš ubedljvio slavio ukupnim rezultatom 4:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?