TEKSAŠKI SPEKTAKL: Barselona i Real Madrid igraju prijateljski El Klasiko u Dalasu

O. M.

29. 07. 2023. u 09:00

BARSELONA i Real Madrid priređuju spektakl ljubiteljima fudbala širom sveta, prijateljskim El klasikom koji je na programu ove subote od 23 sata po našem vremenu, a poprište će bitia "Aj Ti end Ti" stadion u Dalasu.

ТЕКСАШКИ СПЕКТАКЛ: Барселона и Реал Мадрид играју пријатељски Ел Класико у Даласу

FOTO: Tanjug/AP

Barselona je protiv oslabljenog Arsenala postigla tri gola, ali je primila čak pet i tako razočarala navijače na startu severnoameričke turneje.

Robert Levandovski, Rafinja i Feran Tores uspeli su da probiju odbranu Arsenala, ali su tobdžije sa dva gola Leandra Trosarda i po jednim Bukajo Sake, Kaija Haverca i Fabija Vijeire do nogu portukli Katalonce u sredu veče.

Za razliku od večitog rivala, Real Madrid je na startu teksaške turneje bio siguran. Golovima Hoselua i Džuda Belingema, "blankosi" su savladali Mančester junajted. Novi golman "crvenih đavola Andrej Onana bio je jedina svetla tačka u timu Erika ten Haga.

Real je tako upisao dve pobede iz dva pripremna susreta. Prehodno je ekipa KArla Ančelotija savladala Milan sa 3:2, a posle duela sa Barsom turneju na američkom tlu okončaće susretom sa Juventusom prvog dana avgusta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 2,11)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi