''GLADIJATORI'' SE PROVUKLI NA STARTU PRVENSTVA: Mogu li do nova tri boda pred svojim navijačima?

V.M.

31. 07. 2023. u 08:30

U drugoj rundi ruske Premijer lige, Spartak Moskva će dočekati Baltiku (18.30).

ГЛАДИЈАТОРИ СЕ ПРОВУКЛИ НА СТАРТУ ПРВЕНСТВА: Могу ли до нова три бода пред својим навијачима?

Foto Profimedia

Domaćin je na otvaranju prvenstva u veoma zanimljivoj utakmice jedva izvojevao pobedu nad Orenburgom. Dobro je otvorio meč, vodio sa 1:0 na poluvremenu, ali je početkom drugog dela igre primio dva gola. Ipak, nije se predavao i pogocima Danila Kluševiča (76, 90+1 minut) došao je do vredna tri boda.

Preko nedelje, ''gladijatori'' su na dobar način otvorili i takmičenje u kupu. Gostovali su Krasnodaru koji je krajem prvog poluvremena ostao sa deset igrača na terenu i bio je lak plen za Spartak, 2:1.

Dobra vest za ekipu iz prestonice je to što se u sastav vraća Aleksandar Sobolev koji je prošle godine bio drugi najbolji strelac ekipe sa 13 postignutih golova (prvi Kvinsi promes sa 20).

Sa druge strane, Baltika je novajlija u Premijer ligi i u prvom kolu je doživela poraz od Sočija, 0:2.

Ove sezone se nada da će moći da zadrži status premijerligaša, ali to će biti veoma teško jer prema sajtu Transfermarkt, Baltika je po vrednosti igrača druga najslabija ekipa u ligi (12,85 miliona evra).

Kao i njegov današnji rival, gost je na dobar način otvorio takmičenje u kupu slavivši sa 3:2 protiv Krilje Sovjetov.

Poslednji međusobni mečevi u zvaničnim mečevima između ovih timova viđeni su davne 1998. kada je Baltika poslednji put bila deo elite i tada su uz trijumf Spartaka (3:0), odigrali i remi (1:1).

Danas verujemo da će Kvinsi Promes i družina biti preveliki zalogaj za novajliju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi