SANDERLEND BI MAKAR DA PONOVI USPEH IZ PROŠLE SEZONE: ''Traktoristi'' se napokon vratili u Čempionšip

V.M.

06. 08. 2023. u 08:50

VEČERAS od 18 časova na ''Stadionu svetlosti'', Sandrelnd će ugostiti doskorašnjeg člana Lige 1, Ipsvič.

САНДЕРЛЕНД БИ МАКАР ДА ПОНОВИ УСПЕХ ИЗ ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ: Трактористи се напокон вратили у Чемпионшип

Profimedia

Domaćin je pružao veoma dobre partije prošle sezone ali je posustao u plej-ofu gde je bolji od njega bio eventualni premijerligaš Luton. Sa druge strane, iako je tek obezbedio plasman u Čempionšip, Ispvič je napravio veoma solidan tim i stručnjaci mu predviđaju borbu za neko od mesta koje vodi u doigravanje.

''Crnim mačkama'' je malo falilo da se vrate u Premijer ligu. U prvom meču polufinala savladale su Luton sa 2:1 na svom stadionu, ali su u revanšu posrnule (0:2) i sada je veoma težak zadatak pred Tonijem Moubrajom koji će pokušati da održi tim u gornjem domu tabele.

Sanderlend je nabavio sedam igrača u prelaznom roku, od kojih su neki zamenili odlazeće pozajmice i marginalne igrače, ali na veliku radost domaćih pristalica u timu su ostali Džek Klark i Ros Stjuart.

''Crne mačke'' su se čvrsto fokusirale na potpisivanje mladih i talentovanih igrača, ali ako na dobar način započnu sezonu mogu se naći u borbi za plej-of i ove sezone.

Sve do svoje poslednje utakmice na pripremama, Sanderlend je nanizao šest utakmica bez poraza, ali je ekipa dobila pravi ''šamar'' na generalnoj probi u kojoj ih Hartlpul junajted počistio sa 5:2.

Što se tiče Ipsviča, on je prošle sezone zauzeo drugo mestu u Ligi jedan i nakon četiri godine odsustva vratio se u Čempionšip gde može biti jedno od iznenađenja takmičenja.

Kiran Mekena ima dosta solidan tim na raspolaganju koji već par prelaznig rokova dovodi igrače vredne igranja u Čempionšipu.

Od onih koji su stigli, ističu se vezni igrač Piterboro junajteda Džek Tejlor, plejmejker Čelsija Omari Hačinson i bivši pozajmljen igrač Džordž Hirst koji je za stalno došao iz Lestera.

''Traktoristi'' su odigrali veliki broj utakmica na pripremama, a posebno su se istakli na Insbruk kupu gde su u društvu Lajpciga i Verdera podigli trofej.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,74)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi