NEKADAŠNJI ŠAMPION ''ZAKUVAVA'' BORBU ZA TITULU: ''Plavi'' ovu šansu moraju iskoristiti!

V.M.

07. 08. 2023. u 09:45

U poslednjoj utakmici 18. kola švedskog prvenstva, Malme će na ''Eleda stadionu'' dočekati Halmštad (19.00).

НЕКАДАШЊИ ШАМПИОН ЗАКУВАВА БОРБУ ЗА ТИТУЛУ: Плави ову шансу морају искористити!

Foto: Profimedia

Malme je trenutno treći na tabeli i danas ima veliku priliku da se približi lideru Elfsborgu. Trenutno zaostaje četiri boda za njim, ali je odigrao meč manje od njega i ako bi danas slavio, ''zakuvao'' bi borbu za titulu. Između njih na tabeli se nalazi Heken koji je osvojio isto poena kao i današnji domaćin.

Što se tiče samo forme, ''plavi'' se ne mogu pohvaliti da su u dobrom ritmu, ali prošle nedelje su slavili pred svojim navijačima protiv Varnama (3:1) i tako su prekinuli niz od tri utakmice bez trijumfa (dva poraza i remi).

Sa druge strane, Halmštad je miran na sredini tabele i tokom čitave sezone prikazuje solidne partije. Do prošlog kola je bio u sjajnoj seriji od osam utakmica bez poraza (po četiri pobede i remija), ali taj niz je prekinuo Varberg koji ga je ubedljivo savladao, 0:5.

Ovi rivali su se već susreli jednom u tekućoj sezoni, to je bilo sredinom maja kada je Malme na dramatičan način pogotkom Sejdiua u sudijskoj nadoknadi došao do tri boda (0:1).

Verujemo da će danas dvadesetdvostruki prvak Švedske biti ubedljiviji.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi