NE ZNA SE KO JE U BOLJOJ FORMI: Lider bi da dodatno osigura prvo mesto

V.M.

07. 08. 2023. u 11:59 >> 11:59

U okviru 25. kola litvanskog prvenstva, vodeći Panevežis dočekaće razigrani Hegelman (18.00).

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У БОЉОЈ ФОРМИ: Лидер би да додатно осигура прво место

Profimedia

Danas ćemo gledati obračun ekipa koje se nalaze u fenomenalnoj formi. Domaćin pruža fantastične partije tokom čitave sezone i trenutno se nalazi u seriji od osam vezanih pobeda, dok je sa druge strane gost podigao formu u poslednje vreme i nanizao je pet ligaških trijumfa.

Panevežis je prošlog vikenda u velikom derbiju savladao drugoplasirani Žalgiris sa 2:1, sada ima pet bodova više od njega, a odigrao je i dva meča manje, tako da je tim trijumfom napravio veliki korak ka osvajanju prve titule u istoriji kluba.

Hegelman je svoju 12. ovosezonsku pobedu upisao protiv Riterjaja (1:0). Gost se na taj način zacementirao na četvrtom mestu, a zanimljivo je da je u dosadašnjem toku takmičenja odigrao samo jedan remi.

Oba tima su loše prošla u Evropi, Hegelman je ispao u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od Škupija (0:5), dok je Panevežis dogurao do drugog kola gde je bolji od njega bio Hapeol Ber Ševa (1:2).

Lider prvenstva je upisao tri vezane pobede u međusobnim duelima sa Hegelmanom, a mi za danas tipujemo golove jer su u pitanju dve veoma ofanzivno raspoložene ekipe koje su kombinovano postigle čak 87 golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA LIJAMA PEJNA: Ko je devojka sa kojom je boravio u hotelu pre nego što je nastradao?