NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za utorak

TIP redakcija

15. 08. 2023. u 08:47 >> 08:47

JUČE nas je jedan gol delio od dobitnog tiketa, ali danas se nadamo da će sva četiri predloga biti uspešna

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за уторак

Profimedia

Utorak

19.00 Makabi Haifa - Slovan 1 (1,58)

20.00 Galatasaraj - Olimpija 1 (1,35)

20.00 TSC - Braga 2 (1,65)

21.00 Marselj - Panatinaikos 1 (1,60)

Ukupna kvota: 5,63

Za danas su naši tipsteri spremili tiket na kome se nalaze četiri meča kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Makabi je u prvom meču pokazao da je kvalitetnija ekipa od Slovana i sada im ostaje da na domaćem terenu overe prolaz u plej-of.

Galatasaraj je sklopio "drim-tim" i nakon prvog meča je slobodno možemo reći obezbedio prolaz, ali smo sigurni da pred svojim navijačima neće propustiti priliku da upiše još jedan evropski trijumf. 

Nažalost, TSC je u prvom meču poražen sa 3:0. Videla se velika razlika u iskustvu i kvalitetu, tako da će im revanš pred svojom publikom služiti kao priprema za ono što ih očekuje u grupnoj fazi Lige Evrope, gde će protivnici biti sličnog kvaliteta kao i Braga. Verujemo da će Braga slaviti i na gostovanju u Bačkoj Topoli.

Marselj je doveo mnoga pojačanja ovog leta, ali u prvom susretu je nadigran od strane čete Ivana Jovanovića i sada mora da juri gol minusa na svom "Velodromu". Tim je takav da se mogu nadati tituli u Francuskoj, a samim tim i prolazu u plej-of.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom