BRAJTON NASTAVIO TAMO GDE JE STAO PROŠLE SEZONE: ''Vukovi'' se i dalje pitaju kako su izgubili na ''Old trafordu''

V.M.

19. 08. 2023. u 10:30

OD 16 časova na ''Molinjuu'', Vulverhempton će ukrstiti koplja sa Brajtonom.

БРАЈТОН НАСТАВИО ТАМО ГДЕ ЈЕ СТАО ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ: Вукови се и даље питају како су изгубили на Олд трафорду

Foto: Profimedia

I pored činjenice da je preko leta ostao bez nosilaca igre Makalistera i Kaiseda, Brajton je izgledao dominantno na otvaranju Premijer lige. Doduše nije imao najkvalitetnijeg protivnika u vidu novopenečenom premijerligaša Lutona, ali četa Roberta de Zerbija je pokazala sjajan fudbal i slavila sa 4:1.

Gost će ove sezone zbog sjanih nastupa u prošloj po prvi put zaigrai u Evropkom takmičenju jer je zauzimanjem šestog mesta obezbedio direktan plasman u Ligu Evrope.

''Galebovi'' će se zasigurno ponovo boriti za neko od mesta u vrhu Premijer lige, a ne bi trebalo čuditi ako i naprave velike stvari u Ligi Evrope.

Što se tiče Vulverhemptona njemu mnogi predviđaju borbu za opstanak, ali po prikazanom u prvom kolu ne deluje da će to biti slučaj. Vulvsi su u potpunosti nadigrali Junajted na ''Old trafordu'' ali kaznu velikog broja propuštenih šansi platili u vidu pogotka Rafaela Varana u 76. minutu. 

Mnogi veruju i da su bili oštećeni u samoj zavšnici meča kada je Andre Onana udario Sašu Kalajdžića posle lošeg istrčavanja na centaršut, ali sudija Sajmon Huper je pokazao da se igra nastavi, a njegovu odliku potvrdila je i VAR soba.

Domaćin je pred početak sezone ostao bez trenera Đulena Lopetegija, a na njegovo mesto došao je Gari O'Nil koji je prošle sezone uradio fantastičan posao sa Bornmutom.

Brajton je vezao tri pobede protiv Vulvsa, a posebno je impresivna bila poslednja kada ga je na ''Ameksu'' savladao sa ubedljivih 6:0.

Danas verujemo da ćemo gledati zaniljiv meča u kojem očekujemo da oba tima postignu po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)