''BILI'' ŽELE TITULU: Hajduk jedini ima perfektan skor u hrvatskom prvenstvu

V.M.

20. 08. 2023. u 09:25

RUDEŠ će od 18:50 ugostiti lider Supersport lige.

БИЛИ ЖЕЛЕ ТИТУЛУ: Хајдук једини има перфектан скор у хрватском првенству

Foto: Profimedia

Domaćin se baš muči na otvaranju prvenstva. Četa Roberta Prosinečkog je u uvodna četiri kola doživela isto toliko poraza, a poslednji u nizu naneo joj je Varaždin proteklog vikenda slavivši sa 2:0.

Rudeš je zacementiran za dno tabele i jedina je ekipa u hrvatskom prvenstvu koja nije osvojila nijedan bod do sada.

Što se tiče Hajduka, on veruje da je ovo njegova sezone i oran je da vrati titulu u svoj posed koju čeka već 18 godina. Preko nedelje ''bili'' su eliminisani iz Evrope od strane PAOK-a i sada će moći da se u potpunosti fokusira na ligu.

Današnji gost je odigrao tri prvenstvene utakmice i na svakoj je trijumfovao. U uvodna dva kola bio je bolji od Dinama i Rijeke, dok je pre sedam dana rutinski slavio protiv Slaven Belupa, 3:0.

Nosilac ekipe je Marko Livaja koji je postigao tri gola, a ističe se i mladi Pukštaš sa dva pogotka.

Mislimo da novajlija nema šta da traži protiv Hajduka i očekujemo pobedu gostiju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi