FENER BI DA PREUZME PREVLAST U ISTANBULU: Tadić i DŽeko igraju na visokom nivou

V.M.

21. 08. 2023. u 10:45

U drugom kolu turskog prvenstva, Samsunspor će dočekati Fenerbahče (20.00).

ФЕНЕР БИ ДА ПРЕУЗМЕ ПРЕВЛАСТ У ИСТАНБУЛУ: Тадић и Џеко играју на високом нивоу

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Turski vicešampion je preko leta doveo ozbiljna pojačanja i to se vidi u igrama koje pruža na startu sezone. Svakako su najzvučnija imena Džeko i Tadić, a ističu se još Fred, Džengiz Under, Sebastijan Šimanski i Rodrigo Bekao.

Fener je u prvom kolu savladao Gazijantep sa 2:1, četu Ismaila Kartala je do pobede vodio Edin Džeko sa dva postignuta pogotka. 

''Žuto-plavi'' su odlično krenuli i u kvalifikacijama za Ligu konferencija, prvo su izbacili Zimbru, dok su preko nedelje pobedom predvođeni Dušanom Tadićem (postigao gol i dobio najvišu ocenu od svih igrača) slavili sa 3:0 protiv Maribora i plasirali su plej-of gde će igrati sa Tventeom.

Sa druge strane, Samsun je ove sezone ušao u elitu nakon 11 godina izostanka i cilj će mu biti da obezbedi opstanak u njoj. Na otvaranju prvenstva gostovao je Sivasu i uspeo je da osvoji bod, tako da se može reći da je na dobar način započeo avanturu u Superligi.

Očekujemo da Fener pokaže klasu i rutinski osvoji tri boda na ovom gostovanju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NI ĐOKOVIĆ, NI FEDERER, EVO KOJE IME JE NA SPISKU: Šok izjava bivšeg šampiona Vimbldona