MITAR JOŠ NIJE SPREMAN ZA DEBI! Sergej i Malkom bez podrške skupih napadača

V.D.

24. 08. 2023. u 11:16 >> 11:16

U trećoj rundi Profesionalne lige Saudijske Arabije sastaju se Al Raed i Al Hilal

МИТАР ЈОШ НИЈЕ СПРЕМАН ЗА ДЕБИ! Сергеј и Малком без подршке скупих нападача

Instagram Al Hilal

Bogati klubovi iz Saudijske Arabije ne prestaju da dovode zvezde svetskog fudbala. Potrošene su na stotine miliona, a svakodnevno dolaze vesti o novim potencijalnim transferima, a čak i o promenama sredine nakon samo nekoliko utakmica.

Čelnici Al Itihada nisu zadovoljni portugalcem Žotom koga su u julu Seltiku platili 30 miliona evra i šuška se o njegovoj promeni kluba. Pored njega trener iste ekipe Nuno Espirito Santo istakao je da mu se Karim Benzema ne uklapa u sistem igre, dok je jutros kao bomba odjeknula vest o potencijalnom dolasku Romelua Lukakua u Al Hilal koji bi tu zamenio Aleksandra Mitrovića, koji verovatno neće biti u protokolu zbog povrede na večerašnjem meču. To znači da postoji šansa da Mitrović bude prosleđen u neki od klubova iz iste grupacije kao što su Al Šabab i Al Etifak.

Večeras ćemo gledati sudar Davida i Golijata, odnosno ekipe koja u ovom prelaznom roku nije potrošila nijedan cent i gosta iz prestonice Rijada koji je bio najveći trošadžija u ligi sa potrošenih čak 353 miliona evra na dovođenje: Nejmara (90 miliona), Malkoma (60), Neveša (55), Mitrovića (52,6), Milinkovića-Savića (40), Kulibalija (23), Bona (21) i Tambaktija (11,5).

Domaći Al Raed, koga su klupe predvodi hrvatski stručnjak Igor Jovićević, drži začelje tabele bez ijednog postignutog gola. U prvom kolu je poražen od Al Itihada sa 3:0, a u drugom i pored totalne dominacije na meču teren je morao da napusti poražen. Aba je slavila minimalnim rezultatom.

Al Hilal nakon dva odigrana kola drži četvrtu poziciju sa isto toliko osvojenih bodova. U prvom kolu je pobedio Abu rezultatom 3:1, dok je u drugom iznenađujuće remizirao 1:1 protiv Al Feihe za koju nastupaju Vladimir Stojković i Milan Pavkov, a sa klupe je predvodi Vuk Rašović.

Popularni "šefovi" na ovom meču neće moći da računaju na najskuplje pojačanje Nejmara i najboljeg strelca u istoriji srpske reprezentacije Aleksandra Mitrovića, koji su povređeni.

Gosti su apsolutni favoriti na ovom meču i verujemo da će to opravdati protiv ekipe koja je poslednju pobedu zabeležila još u maju.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)