''USAMLJENA ZVEZDA'' IGRA FANTASTIČNO: Može li do duple krune?

V.M.

23. 08. 2023. u 10:04

U prvoj utakmici četvrtfinala Kopa sudamerikane, fudbaleri Botafoga će tačno u ponoć ugostiti Defensu i Hustisiju.

УСАМЉЕНА ЗВЕЗДА ИГРА ФАНТАСТИЧНО: Може ли до дупле круне?

Foto: Profimedia

Domaćin igra fenomenalno ove sezone i dominira u brazilskoj Seriji A, a uz to pruža veoma dobre partije u Kopa sudamerikani, pa je potencijalna dupla kruna na vidiku za ''usamljenu zvedzu''.

Što se tiče drugog najjačeg južnoameričkog takmičenja, Botafogo je u grupi ''A'' zauzeo drugo mesto, pa je zato morao da nokaut fazu započne od šesnaestine finala. Tamo je bio bolji od argentinskog Patronata (2:0, 1:1), dok je u osmini finala izbacio neugodnog paragvajskog predstavnika Guarani (2:1, 0:0).

Iako je sredinom sezone ekipu napustio trener Ruben Kastro koji je otišao u Al Nasr, to se ne vidi u rezultatima tima, jer Bruno Laž radi sjajan posao od kada je preuzeo kormilo i njegova četa je prva na tabeli brazilske serije A sa čak 11 poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog branioca titule Palmeiras.

Sa druge strane, Defensa i Hustisija je sa pet pobeda i porazom zauzela prvo mesto u grupi ''F'', tako da je nokaut fazu započela od osmine finala. Tamo se sastala sa ekvadorskim Emelekom i nakon što ga je savladala u gostima sa 2:1, rutinski je odradila posao kod kuće slavivši rezultatom 1:0, što je bilo dovoljno za plasman među osam najboljih.

Gost je u domaćem prvenstvo propustio priliku da se plasira u Kopa libertadores, izgubivši u poslednjem kolu od Uniona Santa Fea rezultatom 2:0, tako da mu je jedino Kopa sudamerikana preostala kao način da zauzme mesto u najjačem južnoameričkom takmičenju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)