JUČE SMO PROŠLI! Evo današnjeg "Tip" tiketa

TIP redakcija

24. 08. 2023. u 08:26

ČETVRTAK je po tradiciji dan za evropska takmičenja tako da smo pripremili jedan tiket sa mečevima kvalifikacija za Ligu Evrope i Ligu konferencija

ЈУЧЕ СМО ПРОШЛИ! Ево данашњег Тип тикета

FOTO: M. Vukadinović

Nakon jučerašnjeg dobitnog predloga koji možete pogledati OVDE, evo novog tiketa sastavljenog od strane naših iskusnih tipstera:

Četvrtak

19.00 Heken - Aberdin 1 (1,70)

20.00 Lil - Rijeka 1 (1,27)

20.45 Harts - PAOK X2 (1,45)

21.00 Olimpijakos - Čukarički 1&2-6 (1,53)

Ukupna kvota: 4,79

Heken je neočekivano ispao od Klaksvika iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je u prethodnom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope deklasirao Žalgiris ukupnim rezultatom 8:1. Danas mu u goste stiže škotski Aberdin koji nema mnogo šansi na gostujućem terenu.

Lil je apsolutni favorit protiv Rijeke i uvereni smo da će to opravdati pred svojim navijačima.

Treći par je meč između Hartsa i grčkog PAOKA. "Crno-beli" su u prethodnom kolu izbacili splitski Hajduk i verujemo da će ostati neporaženi na gostovanju u Škotskoj.

Poslednji par na tiketu je meč između Olimpijakosa i našeg predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Čukarički je, nažalost, veliki autsajder u Pireju. Kec je premali, ali smo ga pojačali kombinacijom sa golovima.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi