KORINTIJANS DRMA KRIZA: Fortaleza se vraća na pobedničku stazu?

O. M.

14. 09. 2023. u 10:49

U 23. kolu brazilske Serije A Fortaleza dočekuje Korintijans. Utakmica je na programu u ponoć na stadionu "Kastelao".

КОРИНТИЈАНС ДРМА КРИЗА: Форталеза се враћа на победничку стазу?

Foto: Profimedia

Domaćin je osmi na tabeli sa 32 boda, šest više od današnjeg prtivnika koji je na 14. poziciji.

U poslednjoj takmičarskoj utakmici, Fortaleza je izgubila od Fluminensea u gostima sa 1:0. Imali su svoje šanse za pobedu, koje nije iskoristio, a jedini gol na meču primio je u nadoknadi vremena. Tim porazom prekinut je niz od pet pobeda. U četvrtfinalu Kopa Sudamerikane eliminisali su Ameriku Mineiro (3:1 i 2:1) a u borbi za finale očekuje ih novi susret sa Korintijansom.

Trener domaće ekipe Huan Pablo Vojvoda za naredni meč neće moći da računa na povređene Herkulesa i Pedra Rošu, dok će mu svi ostali igrači biti na raspolaganju. 

U poslednjoj utakmici, Korintijans je na svom terenu odigrao bez golova sa Palmeirasom. U poslednjih šest takmičarskih mečeva zabeležili su samo jednu pobedu, uz tri remija i dva poraza. U Kopa Sudamerikani eliminisali Estudijantes posle boljeg zvođenja jedanaesteraca. 

Trener Korintijansa Vanderlej Luksemburgo neće moći da računa na Majkona zbog suspenzije, dok će Fagner, Leo Natel, Paulinjo i Roni biti nedostupni zbog povrede. Svi ostali igrači spremno dočekuju  prvi od tri predstojeća susreta sa Fortalezom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)