PALERMO PRIMIO SAMO JEDAN GOL OVE SEZONE: Kalabrezi bez šansi na Siciliji

O. M.

22. 09. 2023. u 12:30

PALERMO dočekuje Kozencu u šestom kolu italijanske serije B. Utakmica se igra na stadionu "Renco Barbera" od 20 časova i 30 minuta.

ПАЛЕРМО ПРИМИО САМО ЈЕДАН ГОЛ ОВЕ СЕЗОНЕ: Калабрези без шанси на Сицилији

Foto: Profimedia

Domaći tim je odlično počeo sezonu i sa 10 bodova iz četiri odigrane utakmice zauzima treću poziciju na tabeli, sa tri boda manje, ali i utakmicom manje od lidera Parme.

Gosti ne mogu da se pohvale najboljim startom sezone. Iako su ostvarili pobedu u prvom kolu, to je do sada ostao njihov jedini trijumf pošto su usledila dva poraza i dva remija pa sada Kozenca sa pet bodova drži 12. poziciju sa pet bodova iz isto toliko utakmica.

Sicilijanci su primili samo jedan gol i to u pobedi nad Ređanom od 3:1, dok je jedino Bari uspeo da ostane neporažen u remiju bez golova. 

Jedini neuspeh u dosadašnjem delu sezone Palermo je pretrpeo u Kupu gde je eliminisan od Kaljarija i to posle produžetaka. U regularnom toku meča bilo je 0:0, a onda je ekipa sa Sardinije povela sa 1:0 pre nego što su obe ekipe postigle po jedan gol u nadoknadi vremena drugog produžetka. 

Kozenca je do sada savladala samo Askoli koji je meč završio sa osam igrača, doduše poveli su "vukovi" sa 1:0 dok je još bilo 11:11 na terenu. Posle toga usledili su porazi od Breše i Modene, kao i remiji sa Venecijom i Sudtirolom, a sezonu su otvorili porazom u Kupu od Sasuola, posle produžetaka.

Prošle godine na Siciliji je bilo 0:0, a u Kalabriji 3:2 za Kozencu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (1)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju