LAVOVI NASTAVLJAJU NIZ: Hetafe će imati težak posao da sačuva mrežu i još teži da postigne gol na San Mamesu

O. M.

27. 09. 2023. u 12:05

ATLETIK BILBAO dočekuje ekipu Hetafea u sedmom kolu španske La lige. Utakmica je zakazana za 19 časova na stadionu San Mames.

ЛАВОВИ НАСТАВЉАЈУ НИЗ: Хетафе ће имати тежак посао да сачува мрежу и још тежи да постигне гол на Сан Мамесу

Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Domaćin je četvrti na tabeli sa 13 bodova, četiri manje od lidera Barselone koja ima i meč više.

Bilbao je izgubio na startu La lige od madridskog Reala, a onda je vezao pet utakmica bez poraza u kojima je ostvario četiri trijumfa i jedan remi bez golova.

Osim Reala koji je sa 2:0 pokorio "lavove sa San Mamesa", samo su još igrači Betisa uspeli da pogode mrežu Unaja Simona i to u porazu od 4:2. Vilijan Hose i Isko dali su dva gola u prvih deset minuta ovog susreta, ali je do poluvremena Bilbao stigao do poravnanja da bi u nastavku ostvario potpuni preokret.

Trener Ernesto Valverde je za razliku od prethodnih godina prilično konzistentan u odabiru formacije i taktike. Forsira 4-2-3-1 sa Guruzetom u špicu i braćom Vilijams po krilima. Ekipa ne dozvoljava mnogo prilika protivniku, ali se ne brani nego koristi brzu tranziciju za stalne pretnje u napadu. Mlađi Vilijams, Niko, neće igrati zbog povrede, ali će ga menjati ništa manje opasni Aleks Berenger.

Ovaj duel za Bilbao dolazi između dva lokalna derbija protiv ekipa iz Baskije. Posle Alavesa koga su pobedili prethodnog vikenda, sledećeg ih očekuje duel sa Real Sosijedadom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

GODIŠNJICA SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Preminula je pre 3 godina i iza sebe ostavila neizbrisiv trag i ogromnu tugu