"LISICE" NA NAJTEŽEM ISPITU SEZONE: Derbi trećeg kola Liga kupa na Enfildu

O. M.

27. 09. 2023. u 13:48

LIVERPUL dočekuje Lester u trećem kolu engleskog Liga kupa. Utakmica se igra na Enfildu od 20 časova i 45 minuta.

ЛИСИЦЕ НА НАЈТЕЖЕМ ИСПИТУ СЕЗОНЕ: Дерби трећег кола  Лига купа на Енфилду

Tanjug/AP

Liverpul je bio slobodan u prva dva kola kao predstvnik Engleske u evropskim kupovima, dok je Lester u takmičenje ušao od početka, a do trećeg kola je stigao dvema pobedama protiv niželigaških ekipa. U prvoj rundi "lisice" su pobedile člana Lige jedan Barton u gostima sa 2:0, a istim rezultatom su, opet na gostovanju, pobedili i u drugom kolu, a protivnik je bila ekipa iz Lige 2 Tranmer rovers.

"Redsi" su u vrhunskoj formi od starta sezone. Samo u prvom kolu Premijer lige nisu pobedili, Čelsi se "izvukao" na Stamford bridžu sa 1:1. U nastavku sezone, Liverpul je ostvario svih šest pobeda, a zanimljivo je da su četiri od njih završene identičnim rezultatom 3:1. 

Puleni menadžera jirgena klopa blistaj uu napadu, naročito Mo Salah i Darvin Nunjez koji su postigli po četiri gola (Egipćanin je dodao isto toliko asistencija), ali pomalo škripi u odbrnai, jer je Liveprul samo jednom sačuvao mrežu, u pobedi od 3:0 nad Aston vilom.

Lester je dobro počeo prvu sezonu u Čempionšipu posle decenije i veliki su izgledi da će se odmah vratiti u elitni razred. Dele prvo mesto sa Ipsvičom sa 21 bodom. izgubili su samo kod kuće od Hala (0:1) iako su bili znatno bolji rival i nesrećno ostali bez bodova protiv "tigrova".

U gostima imaju šest pobeda iz isto toliko utakmica ove sezone, ali nisu se sastajali sa takvom silom kao što je Liverpul.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer